Passie voor tekst en taal

By 13 december 2016Bloggen

Schrijven is mijn grote passie. Long en short copy, web, print of blogs: ik draai er mijn hand niet voor om. Ik ben voortdurend op zoek naar creatieve oplossingen, met behoud van kwaliteit en objectiviteit.

De agro & foodsector ken ik door en door. Ik volg al meer dan 15 jaar alle ontwikkelingen in de land- en tuinbouw, als journalist en tekstschrijver èn als boerin. Verder schrijf ik graag over duurzame energie, ruimtelijke ordening en de stad-land relatie. Als enthousiast hardloopster ligt mijn hart bij sport en lifestyle. Ook lees ik graag en schrijf ik reviews over boeken.

Ik ben creatief, nieuwsgierig en flexibel. Communiceren en organiseren zijn mij op het lijf geschreven. Ik houd ervan om met de klant een communicatievraag aan te gaan en samen tot een goed en vooral origineel product te komen.